NOTÍCIES

Confirmat: es farà una nova PAP per accedir als Graus de Mestre!

Categoria
Confirmat: es farà una nova PAP per accedir als Graus de Mestre!

Queda confirmat! La Secretaria d’Universitats i Recerca acaba de publicar la informació al seu web, on confirma el que fins ara havien sigut només rumors: la PAP per accedir als Graus de Mestre ha canviat. Durant la Selectivitat 2017, els candidats a mestres hauran de superar DUES NOVES PROVES: Competència comunicativa i raonament crític i Competència logicomatemàtica. Podreu examinar-vos de les PAP a les convocatòries de juny i/o setembre. Aquestes noves proves substitueixen les anteriors de català i castellà.

Com preparo la PAP?

Aviat anunciarem quan farem les classes preparatòries de la PAP de Mestre i podreu apuntar-vos-hi! De moment, pots començar a treballar amb els exàmens model i tots els nostres recursos!

 

Com se supera la nova PAP?

  • Per superar la PAP ("Apte") cal obtenir una nota final igual o superior a 5 punts sobre 10
  • La nota final és la mitjana dels 2 exàmens
  • Quan superis la PAP, la nota tindrà validesa indefinida, igual que els exàmens de la fase obligatòria de la Selectivitat (si és que la fas!)

Qui s'hi ha de presentar?

Totes les persones que vulguin accedir a un Grau en Mestre d'Educació Infantil o Grau en Mestre d'Educació Primària, sigui quina sigui la seva vida d'accés: Batxillerat, CFGS, Proves +25, 40 o +45 anys, a més de qualsevol de les anteriors que s'hagués presentat a les PAP d'altres anys i que no les hagués superat ("No apte"). És important saber que, per exemple, els estudiants que vinguin de CFGS només hauran de fer la PAP, però que els de Batxillerat també hauran de fer la Selectivitat (com a mínim, la fase obligatòria).

Qui NO ha de fer-la?

  • Els estudiants que es van presentar a la PAP els anys 2014, 2015 i/o 2016 i la van superar
  • Els estudiants que van presentar-se a la Selectivitat o les Proves d’accés de 25 i de 45 anys abans de l’any 2017, i que compleixen les condicions de la PAP definides per a la preinscripció 2014, 2015 i 2016
  • Titulats universitaris o equivalents

On i quan es faran els exàmens?

Ja se sap que la PAP de la convocatòria de juny serà el 17 de juny de 2017 al matí, el dissabte de la mateixa setmana de la Selectivitat. Els estudiants, independentment de la universitat on vulguin estudiar, podran fer la PAP a les seus de Barcelona, Bellaterra, Girona, Lleida i Tarragona. La matrícula de la PAP es farà, com sempre, a través del portal Accesnet! Anirem informant de totes les novetats que tinguem! Ja veureu que no és tan difícil com sembla. Sort i ànims!

 

  Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals