NOTÍCIES

Dates de Preinscripció 2014 confirmades!

Categoria
Dates de Preinscripció 2014 confirmades!

Sabem que encara esteu pensant en acabar el curs i en fer la selectivitat, però ja us podem avançar les dates definitives de la Preinscripció Universitària del juny 2014: del 3 de juny al 4 de juliol. Aquells que feu la preinscripció al mes de setembre, aquesta tindrà lloc els dies 25 i 26 de setembre. Si trobeu que és un embolic i que voleu veure un exemple pràctic per fer-ho bé, no us perdeu el nostre vídeo La Preinscripció pas a pas:

IMPORTANT

Si vols fer un grau amb Prova d’Aptitud Personal (CAFE, Doble Grau Mestre Infantil/Primària Menció Llengua Anglesa, Traducció Interpretació en Anglès, Cinema i Mitjans Audiovisuals o Pilot d’Aviació Comercial), aquesta prova és absolutament necessària. No n’hi ha prou amb la preinscripció i la selectivitat (si és que la faràs). No oblidis mai aquest pas del teu accés a la universitat si vols cursar un d’aquests graus! Però, abans: ànims per la recta final!

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
4 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.