NOTÍCIES

No he entrat a la universitat: què faig?

Categoria
No he entrat a la universitat: què faig?

Si no has entrat a la universitat, primer de tot, t'has d'animar: no s'acaba el món! Per això volem oferir-te algunes solucions perquè enfoquis el teu futur cap a un altre camí o per "fer temps" fins que puguis tornar a intentar-ho:

QUÈ FAIG SI NO HE ENTRAT A LA UNIVERSITAT?

  • Fer un Cicle Formatiu de Grau Superior: Són estudis molt professionalitzadors i molt pràctics, que t'aportaran moltíssima experiència i tècnica en allò que t'agrada! A més, n'hi ha de moltíssimes temàtiques i segur que alguna s'ajusta als teus interessos
  • Repetir la selectivitat el curs vinent: Ara que has acabat el Batxillerat o el cicle, tens més temps que mai per preparar-te les assignatures de selectivitat que vas suspendre o de les quals vols millorar la nota!
  • Estudiar idiomes: Sempre ho postposes però potser ara és el moment!
  • Fer un MOOC: N'has sentit a parlar? Són cursos breus, gratuïts i online que ofereixen moltes universitats de tot el món! Els trobaràs a webs com Miriadax o Coursera
  • Prendre't un any sabàtic: Viatjar, conèixer-te, reflexionar sobre què vols fer de veritat... És el moment ideal per perdre't!

Ja ho veus, hi ha moltes opcions possibles! Potser alguna d'aquestes t'agrada tant que ja no et farà falta fer res més... o potser serà la millor manera d'aprofitar el temps fins que el curs que ve puguis tornar-ho a intentar a la universitat!

I SI EL PROBLEMA VA SER LA PREINSCRIPCIÓ?

Si has vist clar que vas cometre un error amb la Preinscripció Universitària, recorda això quan tornis a omplir-la:
  • Sigues realista: inclou, com a mínim, una universitat on sàpigues que pots accedir per nota
  • Com més opcions, millor: inclou totes les opcions que puguis al llistat de preferències. Si accedeixes a una carrera semblant a la que preferies, podràs intentar canviar-te el curs vinent!

    Preparats, llestos... universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra't al web i no te'n perdràs ni una!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals