NOTÍCIES

‘Preparats, llestos... universitat!’ al Saló de l’Ensenyament 2014!

Categoria
‘Preparats, llestos… universitat!’ al Saló de l’Ensenyament 2014!
  • Registra’t i prepara’t…pots guanyar un salt en paracaigudes!
  • Etiqueta’t a les fotos del nostre Facebook!

Si vas venir al Saló de l’Ensenyament, gairebé segur que ens vas veure! I si ens vas trobar, és molt possible surtis a una de les moltíssimes fotos que vam fer! Etiqueta els teus amics a les fotos del nostre Facebook i tindràs un bon record del teu pas per la fira a Barcelona! Per ‘Preparats, llestos... universitat!’ aquest era el nostre primer Saló i vam estar informant a alumnes d’ESO, batxillerat i cicles sobre el nostre nou web i tota l’orientació que us oferim.

Si no ens vas trobar o encara no ho saps et recordem que si et registres al web de ‘Preparats, llestos... universitat!’ durant els mesos de març i abril de 2014 pots guanyar un salt en paracaigudes! Sortejarem un salt en tándem a Skydive Empuriabrava entre totes les persones registrades durant aquests mesos. Afanya’t, que tens la possibilitat de ser l’afortunat/da! Ja esteu una mica més preparats/des? Ànims!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
15 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.