NOTÍCIES

Què és l'Enginyeria Biomèdica per un professor del grau

Categoria
Què és l’Enginyeria Biomèdica per un professor del grau

No tots els dies escoltem o llegim el testimoni d'un professor d'universitat, que explica amb tanta passió allò que aconsegueix amb les seves classes i els seus alumnes. En Jordi Solé, professor d'Enginyeria Biomèdica a la UVic-UCC, ens parla d'aquesta professió que treballa colze amb colze amb la innovació d'àrees com la salut i la medicina, tan importants pel nostre benestar. No us perdeu aquest testimoni!

"Enginy és sinònim d'inventiva, talent, habilitat, destresa...Per tant, un enginyer és algú que s'espavila per resoldre reptes, situacions, problemes."

"El Grau en Enginyeria Biomèdica forma gent amb inventiva, talent, habilitat i destresa per enfrontar-se a reptes importants en el camp de la salut, de la medicina o dels sistemes intel·ligents. La detecció precoç és la millor manera de frenar el progrés de les malalties."

"Permet la presa de decisions per ajudar els metges a diagnosticar malalties, a identificar de forma automàtica un tumor en una imatge mèdica, a detectar canvis en els paràmetres de la veu que poden indicar l'inici d'algun tipus de demència, o a caracteritzar i quantificar el tremolor de les extremitats en la malaltia de Parkinson."

"Si et mou el bé social, les ganes d'ajudar a fer un món millor, el desig de contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones, aquest grau és per a tu, aquesta enginyeria és la teva."

INFORMACIÓ

Investiga més sobre les possibilitats del Grau de Enginyeria Biomèdica! Si vols parlar amb professors i/o alumnes del grau, o amb el mateix Jordi Solé, només ens ho has de demanar!

Preparats, llestos... universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra't al web i no te'n perdràs ni una!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals