NOTÍCIES

Renovar el batxillerat? Una inicativa de 3 professores catalanes

Categoria
Renovar el batxillerat Una inicativa de 3 professores catalanes - Preparats.cat

La Selectivitat és un dels principals maldecaps dels i les joves catalanes. Durant el segon curs de Batxillerat, l’alumnat moltes vegades ho passa malament perquè hi ha molt temari per estudiar i poc temps de marge abans de jugar-se bona part del seu futur a les PAU.

Per aquest motiu, tres professores han posat en marxa una iniciativa per renovar l’estructura del Batxillerat, tal com explica el portal 324 .

Segons aquesta notícia, la directora de l’Institut Montgròs de Sant Pere de Ribes, Susanna Soler, va expressar a Twitter la necessitat de reformular el Batxillerat, perquè la Selectivitat obliga els estudiants a fer un estudi memorístic, repetitiu i finalista, que no serveix per aprendre, sinó només per passar unes proves.

Moviment #canviemelbatxillerat

Davant d’aquest problema, neix el moviment #canviemelbatxillerat de la mà de Susanna Soler i dues professores més, Fanny Figueras i Maribel Tarrés, que han creat un compte de Twitter amb l’objectiu de canalitzar totes les idees i propostes per renovar aquesta etapa educativa.

Des de #canviemelbatxillerat també es pretén donar veu a l’alumnat i obrir espais de reflexió per conèixer com s’ha de fer aquest canvi. En la notícia del 324, també expliquen que el Departament d’Educació ja està treballant en la renovació del Batxillerat per fer-lo més competencial i flexible.

La teva opinió compta!

I tu, com a estudiant, què en penses del Batxillerat? Et sembla que la seva estructura està ben formulada perquè aprenguis? O només per superar les PAU? Deixa'ns la teva opinió als comentaris! També pots participar i compartir les teves reflexions al Twitter de #canviemelbatxillerat!

 

Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
5 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.