pau

           Llegeix més
T'expliquem com seran (possiblement) els exàmens de Selectivitat del 2023!
           Llegeix més
Comparteix els teus apunts de selectivitat o batxillerat amb altres estudiants que els necessiten!
           Llegeix més
S'ha presentat una proposta que podria canviar molt les Proves d'Accés a la Universitat (PAU).
           Llegeix més
Arriben molt d'hora però ja les pots apuntar a l'agenda perquè no se'n passin: tenim les dates de Selectivitat 2022 de convocatòria ordinària i extraordinària!
           Llegeix més
Saps que s'ha "flexibilitzat" la Selectivitat del 2020? Això vol dir que, en la majoria d'assignatures hi ha hagut canvis i hi ha més opcionalitat! T'ho expliquem assignatura per assignatura!
           Llegeix més

Degut al confinament, la convocatòria ordinària de la Selectivitat passa a ser els dies 7, 8, 9 i 10 de juliol!

Aquí tens els horaris complets:

Horaris Selectivitat 2020 convocatòria ordinària - Preparats.cat

T'oferim tota aquesta ajuda i recursos:

           Llegeix més
Et fa por l'examen d'Història de la Sele? Hem preparat un vídeo amb tots els passos que necessites seguir per aprovar-lo!
           Llegeix més

Vas demanar la Verificació de la Qualificació o la Nova correcció d'algun dels exàmens de la Selectivitat de juny? Avui podràs consultar els resultats al web AccésUniversitat!

           Llegeix més

Creus que hi ha hagut un error en la correcció del teu examen o que no t'han puntuat justament? Fes la sol·licitud de revisió de les PAU i un segon tribunal revisarà la teva prova! Pots sol·licitar-ho del 26 al 28 de juny!

Més informació sobre la Verificació de la qualificació i la Nova correcció de la Selectivitat.

           Llegeix més
De les persones que han aprovat la selectivitat durant els últims tres anys, veiem que en conjunt, tenen dificultat amb les mateixes assignatures. T'expliquem quines són!
           Llegeix més
Faràs la selectivitat aquest curs? Sabies que pots escollir assignatures de la Fase General que et comptaran extra a l’específica?
           Llegeix més
Ara que ja saps les notes de selectivitat, toca revisar les solucions! Enhorabona si tens la nota que necessitaves, i sinó, valora altres alternatives! En llegiràs algunes en aquest article.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
3 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.