PAU 2022

           Llegeix més
Aquest any, 1.049 alumnes ha tret una nota de 9 o superior a les PAU!
           Llegeix més
Falta només 1 setmana per la Selectivitat i per això volem resoldre les 6 preguntes més freqüents que pots tenir!
           Llegeix més
Entrevistem al cap de l'Oficina d'Accés a la Universitat, que ens explica moltes coses sobre la Selectivitat i la Preinscripció Universitària.
           Llegeix més
Necessites apunts d'alguna assignatura? A Preparats.cat en tenim molts i també pots compartir els teus!
           Llegeix més
Necessites un resum per repassar la lectura 'Aigües encantades' de Joan Puig i Ferreter? Pot sortir a l'examen de català de la Sele!
           Llegeix més

Si faràs la Selectivitat al setembre de 2022, ja pots fer la matrícula, tant si fas 2n de batxillerat com un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS). Serà del 18 al 22 de juliol!

           Llegeix més

Si ja vas fer la prematrícula de la Selectivitat per a estudiants de 2n de batxillerat, ara et toca fer la matrícula definitiva a Accés Universitat. També està destinada per a estudiants de Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS). Pots fer-la del 16 al 31 de maig.

           Llegeix més

Si faràs la Selectivitat a la convocatòria ordinària, és a dir, al juny de 2022, i ja no pertanys a cap centre de secundària, has de fer la matrícula lliure a Accés Universitat! Pots fer-la del 2 al 12 de maig.

           Llegeix més

Si faràs la Selectivitat a la convocatòria ordinària, és a dir, al juny de 2022, i estàs cursant 2n de batxillerat, has de fer la matrícula a Accés Universitat! Pots fer-la del 7 al 23 de febrer!

           Llegeix més

Ha arribat el moment de fer la Selectivitat! Aquestes són les dates dels exàmens de la convocatòria extraordinària: 6, 7 i 8 de setembre de 2022.

Si no saps a quin centre et toca fer les PAU, podràs consultar-ho a la web d'Accés Universitat!

Aquí tens la resta de dates importants sobre la Selectivitat de convocatòria extraordinària 2022:

           Llegeix més

Ha arribat el moment de fer la Selectivitat! Aquestes són les dates dels exàmens de la convocatòria ordinària: 14, 15 i 16 de juny de 2022.

Si no saps a quin centre et toca fer les PAU, podràs consultar-ho a la web d'Accés Universitat!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
4 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.