NOTÍCIES

4 avantatges de ser esportista professional i estudiar a la uni!

4 avantatges de ser esportista professional i estudiar a la uni!

Jugues en un equip de manera professional i t'agradaria combinar-ho amb un Grau universitari? Potser has pensat més d'una vegada que és incompatible, però no és així! Hem entrevistat a David Torres, jugador professional d'hoquei del primer equip del Club Patí Vic, que va guanyar l'última Copa del Rei davant el Barça! També estudia el Grau en Màrqueting i Comunicació Empresarial. Ho fa tot així de bé: te'l presentem!

DAVID TORRES: "Als esportistes els recomano que es treguin una carrera al ritme que puguin, però que no la deixin"

Quins avantatges té ser esportista professional i estudiar un grau universitari a la vegada?

  1. Assegurar-te més d'una sortida. Per a tu l'esport ja no és només un hobby però estudiant un grau universitari t'assegures una segona via pel teu futur!
  2. La universitat t'ajuda a ser el/la millor estudiant i a no perdre rendiment esportiu! Algunes universitats ofereixen un Programa d'Ajuda als Esportistes d'Alt Nivell que els ofereix facilitats, per exemple, a l'hora d'assistir a classes i exàmens per així no perdre's cap partit o campionat!
  3. La teva experiència esportiva pot donar una bona empenta al teu futur professional o viceversa! En David, per exemple, espera poder aplicar els seus coneixements a l'hoquei al Grau en Màrqueting i Comunicació Empresarial.
  4. L'esport t'ha aportat un munt de valors com la força de voluntat, la perseverança, l'esforç i el compromís. Et faran molta falta si comences una carrera universitària!

Gaudeix dels consells d'en David, que és tot un exemple a seguir!

 

Informació

Vols que et posem en contacte amb professorat o alumnat d'aquests grau o tens algun dubte? Només ens ho has de demanar!

Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals