NOTÍCIES

4 motius per estudiar un CFGS!

4 motius per estudiar un CFGS!

Estudiar un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) és una molt bona opció per acostar-te al món laboral amb garanties. Per primer cop des de 2009 la inserció supera la continuïtat formativa, fet que demostra que els joves troben feina de seguida que acaben els estudis. Tot i així, més enllà de l’ocupació existeix un altre factor clau: la motivació de l’estudiant que s’adona que estudia allò que li agrada des d’una perspectiva totalment pràctica i útil.

4 motius per estudiar un GFGS

  1. Més de la meitat dels graduats (54,46%) troben feina després de menys de 9 mesos des del final dels seus estudis
  2. En 20 àmbits professionals dels 27 que existeixen la inserció creix
  3. Està demostrat que l’empresa de pràctiques on l’estudiant fa l’estada de formació és el canal d’intermediació laboral més efectiu
  4. El 80,1% dels últims graduats enquestats reconeixen la utilitat del cicle per obtenir la feina que tenen

Ja veus que en qüestió de xifres el panorama de la Formació Professional és bastant favorable. Si t’estàs plantejant fer aquesta modalitat d’estudi, aquí podràs escollir l’àmbit que més t’agradi, des de Màrqueting i Publicitat fins a Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària, entre molts d’altres.

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2018 podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 15 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.