món laboral

           Llegeix més
T'expliquem si és possible que l'IA et prengui la feina si estudies una carrera de comunicació!
           Llegeix més
Si has estudiat un cicle d'informàtica, et recomanem formar-te en programació creativa. És el futur!
           Llegeix més
Una bona manera d’apropar-te al món laboral amb èxit és estudiar un CFGS. Aquí trobaràs 4 motius per escollir aquesta modalitat d’estudi!
           Llegeix més
La universitat és un món apart després del Batxillerat i els cicles. De seguida t’adonaràs que no té res a veure, però si encara tens dubtes nosaltres et donem 10 beneficis d’anar a la uni!
           Llegeix més
Decidir quina carrera estudiar no és una decisió fàcil, però tampoc t’ho prenguis com el més important de la teva vida. Et donem 3 passos per ajudar-te!
           Llegeix més
Són més concrets i en trobaràs d’un munt de temàtiques! Els Cicles Formatius de Grau Superior són una bona alternativa al Grau universitari!
           Llegeix més
Sou la generació més preparada tecnològicament i teniu una qualitat especial: la "mentalitat disruptiva". Què és i per què us fa especials?
           Llegeix més
Per què el grau d'ADE és el segon més sol·licitat pels nous universitaris al rànquing del 2014? Te'n donem les claus!
           Llegeix més
Són molt pràctics i professionalitzadors, alhora que t'ajudaran a trobar una bona feina! Vols més motius per estudiar un CFGS? Te'ls expliquem tots!
           Llegeix més
Entrevistem al psicòleg i pedagog especialista en el sistema educatiu finlandès sobre el futur de l'educació a Catalunya i els graus de Mestre/a.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
2 + 18 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.