NOTÍCIES

Més del 80% de l'alumnat que va fer aquest curs va aprovar les PAP de mestres 2019!

Categoria
pap mestres uvic sessions preparació - preparats.cat

Tens pensat començar a estudiar un grau de Mestre/a el curs vinent? Si és així, ja deus saber que has d'aprovar les Proves d'Aptitud Personal (PAP), tant si vols cursar el grau a una universitat pública com una de privada! Per a algunes persones, aquestes PAP són difícils i fins a un 40% no aconsegueix aprovar-les...​​​​​​

Però tenim una possible solució per a tu: anar a les sessions de preparació de les PAP de Mestres que coorganitzem juntament amb la UVic! I és que un 80% de les persones que va assistir a les sessions va aprovar les PAP el curs passat!

Raons per venir a les sessions de preparació de les PAP de Mestres de la UVic:

 1. Perquè faràs teoria i pràctica amb professorat de llengua i matemàtiques de la universitat.
 2. Perquè faràs 4 sessions intensives on repassaràs tot el temari que necessites i ja està! Aniràs al gra!
 3. Perquè practicaràs amb els exàmens i exercicis dels anys anteriors per saber a què t'enfrontes.
 4. Perquè més d'un 80% de les persones que va anar a les sessions preparatòries va aprovar els exàmens!
 5. Perquè un 86,8% creu que les sessions els van ajudar, fins i tot les persones que no van aprovar!
 6. Perquè és obligatori superar les PAP de Mestres per accedir a qualsevol dels següents graus, tant si els fas en universitats públiques com privades:
  1. Mestre/a d'Educació Infantil
  2. Mestre/a d'Educació Primària
  3. Doble grau en Mestre/a d'Educació Infantil i Primària (menció en llengua anglesa)
  4. Doble grau en Mestre/a d'Educació Primària i Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (MEP/CAFE). Novetat! Aquest any, la UVic també ofereix aquesta doble titulació!

Vols venir?

Les sessions de preparació de les PAP de Mestres de la UVic es fan els dies 27 i 28 de març, 17 i 18 d'abril. Es tracta d'un taller de 4 sessions i té un preu de 75€, que et retornaran si acabes estudiant un d'aquests graus de la UVic: Mestre/a d'Educació Infantil, Mestre/a d'Educació Primària, el doble grau en Mestre/a d'Educació Infantil i Primària (menció en llengua anglesa) o el doble grau en CAFE i Mestre/a d'Educació Infantil (menció Ed. Física).

 

VULL INSCRIURE-M'HI!

 

Preparats.cat - Registre

 

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2020, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.