NOTÍCIES

Els CFGS, una bona alternativa al Grau universitari!

Els CFGS, una bona alternativa al Grau universitari!

CFGS

Vols continuar els teus estudis després del batxillerat o el cicle de grau mitjà? Estudiar un Grau universitari és una opció, però no és l’única.   Si no t’has plantejat fer un Cicle Formatiu de Grau Superior, et donem 4 motius perquè ho valoris com una bona alternativa:

  1. Alhora de trobar feina tot són avantatges: a.  La inserció dels alumnes d’FP dual és del 59,11%, superior a la resta de graduats; b.  A la majoria d’empreses que tenen estudiants de CFGS en pràctiques, els contracten com a treballadors un cop finalitzats els estudis.
  2. Els centres d’FP son motor de formació, motor d’innovació i motor d’inserció laboral.
  3. Faràs Formació Professional i alhora seràs universitari. Ara pots fer els CFGS a la universitat i gaudir de la Vida Universitària i de totes els serveis de la Universitat com qualsevol alumne de Grau.
  4. Si després d’estudiar el CFGS t’animes a continuar els teus estudis, pots accedir directament a un grau universitari i se’t reconeixen moltes assignatures.

  I això no ho diem nosaltres, ho diu el propi Departament d’Ensenyament! I també ho expliquen els alumnes que actualment estudien CFGS, escolta la seva opinió!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
2 + 16 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.