NOTÍCIES

Visita Preparats.cat al Saló de l'Ensenyament 2024!

Visita Preparats.cat al Saló de l'Ensenyament 2024!
Publicat per: Redacció Preparats.cat

Si estàs fent 2n de batxillerat o un cicle formatiu de grau superior, segurament visitaràs el Saló de l'Ensenyament 2024 amb el teu institut!

Preparats.cat hi serà i esperem que vinguis a visitar-nos al nostre estand, a la plaça Univers 😉

Preparats.cat al Saló de l'Ensenyament 2024

Podràs visitar el Saló de l'Ensenyament 2024 del 13 al 17 de març a Barcelona. Si encara no tens entrades, pots comprar-les aquí.

  • Aquest any, Preparats.cat compleix 10 anys d'història i ho celebrem canviant la nostra ubicació al Saló de l'Ensenyament: aquest any, ens trobaràs en una gran carpa a la plaça Univers, a dins del recinte del Saló. Allà, t'informarem de tota l'ajuda que trobaràs a la nostra web i també respondrem els teus dubtes amb micro xerrades d'orientació.
  • Ens hi trobaràs els dies 13, 14 i 15 de març, al matí i a la tarda.
  • El divendres 15 de març farem una xerrada informativa sobre com accedir a la Universitat i com funciona el sistema d'assignacions universitari a l'escenari de l'Espai d'Orientació del Saló (Pavelló 2, Aula d'Activitats). Vine amb qui vulguis i no caldrà cap inscripció prèvia. 100% gratuïta!
  • Prepara't per sortir als nostres vídeos de TikTok, ja que gravarem entrevistes i trends per tot el Saló de dimecres a divendres!

Si vens al Saló de l'Ensenyament 2024, no et perdis l'oportunitat de visitar el nostre estand i vine a registrar-te a la nostra web, ja que entraràs al sorteig d'uns AirPods Max 🎉🎉 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
7 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.