NOTÍCIES

Les matèries de la Selectivitat que puntuen extra

Categoria
Estudiant Selectivitat 2019

Has de fer la matrícula de les assignatures de la Selectivitat? Sabies que hi ha matèries que puntuen extra? Aquesta novetat, va aparèixer el curs passat i es manté per la Sele del 2019. T'ho expliquem!

Les assignatures que puntuen extra a la Sele

  • Matemàtiques
  • Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials
  • Fonaments de les Arts
  • Llatí

Només podràs escollir entre aquestes 4 assignatures com a matèria de modalitat de la Fase General. Però la bona notícia és que, si esculls la mateixa a la Fase Específica, se t’aplicarà la ponderació sense que hagis de tornar a fer l'examen! Això sí, has de treure una nota de 5 o més!

Encara tens temps per decidir quines assignatures matricularàs per la Selectivitat 2019, així que tingues en compte les ponderacions per encaminar-te als estudis que vols fer. Ara, a estudiar molt per treure'n el màxim profit i molta sort!

Exàmens selectivitat preparats.cat

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
6 + 13 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.