NOTÍCIES

Dubtes sobre el procés d’assignacions, reassignacions i matrícula? (Notes de tall 2018)

Categoria
Dubtes sobre el procés d’assignacions, reassignacions i matrícula? (Notes de tall 2018)

Encara no has consultat les notes de tall de la Preinscripció Universitària 2018? Les puntuacions més altes d’admissió corresponen al doble grau de Física i Matemàtiques a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb un 13,318 i a la Universitat de Barcelona (UB) amb un 13,250. A continuació s’ha situat Medicina a la UB (Clínic) amb un 12,824 i enginyeria Física a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) amb un 12,732.

Les notes de tall es creen a partir de la nota d’accés de l’última persona que ha accedit a un grau. Aquesta nota és diferent cada any i no se sap fins que s’ha publicat l’assignació de places. Les notes de tall dels cursos anteriors només serveixen com a orientació per als futurs estudiants. Recorda que les notes de tall baixes no indiquen menys qualitat dels estudis, ja que aquestes depenen de l’oferta i la demanda dels graus, on intervenen molts factors, com el preu de l’estudi o la localitat on s’imparteix.

Encara tens dubtes amb les assignacions?

Des del dia 11 de juliol, quan es va publicar la 1a assignació, molta gent va ser assignada a una plaça universitària. Si encara no has estat assignat/da, potser ho estaràs a la 2a assignació del 24 de juliol. Ara mateix pots trobar-te en un d’aquests 3 casos:

 • Situació 1: T’han assignat en 1a preferència
  T’has hagut de matricular entre el 13 i el 18 de juliol de 2018. En aquest cas, el teu procés de preinscripció ja ha finalitzat.
 • Situació 2: T’han assignat entre la 2a i la 8a preferència
  Si no has acceptat l’assignació com a definitiva, t’has d’esperar a l’assignació del 24 de juliol per veure si has pogut millorar la teva plaça. En aquest cas et trobaràs en una d’aquestes dues situacions:
  -Mantens la mateixa preferència que ja tenies assignada
  -Millores la teva assignació
  En cap cas la nova plaça assignada correspondrà a preferències posteriors.
  Per exemple, si a la primera assignació de places (11 de juliol de 2018) tens assignada la 3a preferència, en la segona assignació (24 de juliol de 2018) o bé continuaràs assignat/da a la 3a preferència o bé a alguna preferència anterior (la 1a o la 2a), però mai t’assignaran preferències posteriors (de la 4a a la 8a).
 • Situació 3: No t’han assignat en cap preferència
  Hauràs d’esperar a la segona assignació de places que serà 24 de juliol de 2018.

giphy_1

 

Felicitats als assignats en 1a preferència i molta sort i ànims als qui esteu en espera dels nous resultats!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
3 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.