NOTÍCIES

S'eliminen les PAP de CAFE de totes les universitats catalanes

Categoria
S'eliminen les PAP de CAFE de totes les universitats catalanes - Preparats.cat
Publicat per: Redacció Preparats.cat

Si el teu pla és estudiar Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE) o el doble grau de CAFE + Mestre d'Educació Primària amb Menció en Educació Física i et preocupaven les proves físiques, tenim una bona notícia! Les Proves d'Aptitud Personal (PAP) de CAFE desapareixen i ja no seran un requisit d'accés als graus d'esport!

S'eliminen les PAP de CAFE de totes les universitats catalanes

Com ho llegeixes! I és que el curs passat algunes universitats ja van eliminar les PAP de CAFE com un requisit d'accés als graus d'esport i ho acaben de fer les tres que encara el mantenien: l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), la UVic i el Tecnocampus de Mataró.

La demanda de persones que posaven el grau en CAFE a la seva primera opció del llistat de preferències de la Preinscripció Universitària havia baixat en els últims anys, el que ha fet que les notes de tall del grau de CAFE hagin baixat força en els últims cursos. Tot i això, et recomanem fer un cop d'ull a les notes de tall dels últims anys, per fer-te una idea de fins on poden arribar el curs vinent.

Les PAP de CAFE s'havien fet durant força anys, a excepció del període 2020-2022 degut a l'emergència sanitària de la Covid-19, i es van reintroduir el 2023. Es tractava de 4 proves físiques amb mínims exigits diferents per a homes i dones: course navette, salt horitzontal, adaptació al medi aquàtic i llançament de pilota medicinal.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 12 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.