NOTÍCIES

Teràpia Ocupacional, una bona opció si has fet un cicle d'Integració Social!

Teràpia Ocupacional, una bona opció si has fet un cicle d'Integració Social! - Preparats.cat
Publicat per: arnau.casas

Si estàs fent o has acabat el Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) d’Integració Social i, un cop l’acabis, tens pensat anar a estudiar a la universitat, et recomanem que busquis informació i investiguis sobre el grau en Teràpia Ocupacional. És una carrera amb uns continguts molt semblants als que estàs cursant!

Amb el títol del cicle d’Integració Social pots convalidar fins a 63 crèdits (equivalent a 14 assignatures) si estudies el grau en Teràpia Ocupacional, que et permetrà acabar la carrera d’una forma més ràpida i no tindràs tanta feina perquè no t’hauràs de matricular de totes les assignatures! Bàsicament, t'estalviaràs un any de carrera i podràs acabar els estudis universitaris en 3 anys!

Convalidacions del cicle d'Integració Social

Per exemple, a la UVic aquestes són les assignatures que pots convalidar si vols estudiar Teràpia Ocupacional i vens del cicle d’Integració social, que també pots consultar en aquest enllaç:

 • Primer curs: Comunicació i Educació per a la Salut; Cultura, Societat i Salut; Psicologia Evolutiva i de la Salut.
 • Segon curs: Activitats de la Vida Diària; Noves Tecnologies i Entorns Accessibles; Psicologia Social.
 • Tercer curs: Educació Inclusiva i Processos Pedagògics; Inclusió Sociolaboral; Pràcticum I; Teràpia Ocupacional Basada en la Comunitat.
 • Quart curs: Acompanyament i Intervenció en Famílies; Primers Auxilis; Psicosociologia de la Discapacitat; Tècniques d’Intervenció Grupal.

Altres cicles amb convalidacions

Tot i això, hi ha altres cicles formatius amb els quals pots convalidar força assignatures si fas el grau universitari en Teràpia Ocupacional, que són els següents:

 • Animació Sociocultural: 21 crèdits
 • Animació Sociocultural i Turística: 33 crèdits
 • Educació Infantil: 21 crèdits
 • Higiene Bucodental: 9 crèdits
 • Ortesis i Pròtesis: 24 crèdits
 • Ortopròtesi i productes de suport: 21 crèdits
 • Salut Ambiental: 6 crèdits

Tens curiositat sobre el grau en Teràpia Ocupacional i t'agradaria parlar amb professorat o estudiants? Si és així, deixa'ns un comentari i et contactarem per correu electrònic!

 Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una!

Registra't a Preparats.cat, la web de referència d'orientació universitària

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
9 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.