salut

23 maig 2022            Llegeix més
Saps què és la Teràpia Ocupacional? Si dubtes entre estudiar un grau de salut o social, aquest et pot agradar molt!
19 maig 2022            Llegeix més
Vols treballar per millorar la salut de les persones? Biomedicina pot ser el grau ideal per a tu!
22 desembre 2021            Llegeix més
Què et sembla fer-te uns quants propòsits per organitzar-te i perquè el 2022 sigui el teu aliat per accedir a la universitat? Aquí tens unes quantes propostes!
18 novembre 2021            Llegeix més
Vols entrar a Medicina, Veterinària o Biomedicina però la nota de tall és massa alta? Et diem quines altres opcions tens i quines són les notes de tall més baixes!
11 juny 2021            Llegeix més
Has fet un cicle formatiu d'Integració Social o semblant? Et poden interessar les convalidacions del grau universitari en Teràpia Ocupacional!
11 juny 2020            Llegeix més
Vols estudiar un grau de salut que ajudi a les persones a recuperar la seva mobilitat i autonomia? Segueix llegint!
13 març 2020            Llegeix més
Què passarà amb les classes i la Selectivitat tenint en compte la situació actual a Catalunya? T'expliquem tot el que necessites saber!
20 juny 2017            Llegeix més
Creus que pots contribuïr a crear un món millor? Cedeixes el teu seient al transport públic? Sabem que el Grau ideal per a tu és… Teràpia Ocupacional!
20 juny 2017            Llegeix més
Si tens molt en compte la teva alimentació i et preocupes per la dels del teu voltant, no ens fa falta saber més: has d’estudiar Nutrició Humana i Dietètica
26 abril 2017            Llegeix més
Vols estudiar Medicina? Si saps perquè el doctor House és coix, no et mareges quan veus ferides i compleixes 8 requisits més, és el Grau ideal per a tu!
10 abril 2017            Llegeix més
El nou Grau en Medicina de la UVic-UCC prepararà els futurs metges a partir de casos clínics, simulació i pràctiques, i amb les últimes tecnologies!
27 abril 2015            Llegeix més

Si havies pensat estudiar el Grau en Nutrició Humana i Dietètica, les possibilitats són infinites, i si no t'ho has plantejat, abans de descartar-ho coneix una mica més la professió! Un dietista-nutricionista és un professional sanitari que té capacitat per intervenir en l’alimentació d’una persona o grup de persones tant si estan sanes com si pateixen alguna malaltia. Poden fer-ho en molts àmbits diferents. Però quines són exactament aquestes sortides professionals?

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
8 + 9 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.