Continguts relacionats amb enginyeria

03 juliol 2020            Llegeix més
Si vols estudiar una enginyeria però no et pots decidir per una, l'Enginyeria Mecatrònica és perfecta per a tu!
17 juny 2020            Llegeix més
Vols saber quines enginyeries engloba el Grau en Mecatrònica, què aprendràs en aquest grau o quines sortides professionals ofereix? Aquí t’ho expliquem!
03 octubre 2018            Llegeix més

Si vols estudiar el grau en Mestre d’Educació Infantil o el grau en Mestre d’Educació Primària, ja deus saber que és obligatori aprovar les Proves d’Aptitud Personal (PAP)! Hauràs de fer-les tant si véns de Batxillerat com de CFGS, i tant si vols accedir a una uni pública com privada.

22 juny 2018            Llegeix més
L’Enginyeria Biomèdica és un grau de futur. Un professor universitari d’aquesta titulació t’explica quines són les claus del seu èxit.
18 juny 2018            Llegeix més
El Grau en Enginyeria de l’Automoció és una opció de futur que t’obrirà moltes portes si t’apassiona el motor. Descobreix les oportunitats que t’ofereix!
18 maig 2018            Llegeix més
Penses que el millor de fer 18 anys és el carnet de conduir i t’apassiona tot el món del motor? Aquí hi trobaràs 10 imprescindibles per saber que el teu grau ideal és Enginyeria de l’Automoció

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
5 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.