NOTÍCIES

Els 10 imprescindibles per estudiar Educació Infantil o Primària!

Els 10 imprescindibles per estudiar Educació Infantil o Primària!

Sempre has dit “M’encanten els nens” i més d’una vegada t’ha rondat l’idea de ser mestre/a? Saps que els futurs estudiants de mestre teniu vàries coses en comú? En general, us defineix una personalitat positiva, creativa i empàtica… i molts sou fans de Merlí!

Llegeix els 10 requisits imprescindibles per ser un/a futur/a estudiant d’Educació Infantil o d’Educació Primària i comparteix-los amb qui vulguis!

Els 10 imprescindibles per estudiar un Grau d’Educació!

10 imprescindibles per estudiar un grau d'Educació

T’hi sents identificat/da? Deixa’ns un comentari si creus que encara hi pot haver algun “imprescindible” més!

 

Informació

Vols que et posem en contacte amb professorat o alumnat d'aquest grau o tens algun dubte? Només ens ho has de demanar!

Preparats.cat - Registre

 

Preparats, llestos… universitat!: tot el que et cal saber per anar a la Universitat. Si encara no ho has fet, registra’t al web i no te’n perdràs ni una! A més, si et registres abans del juliol del 2019, podràs guanyar un salt amb paracaigudes!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.