NOTÍCIES

El Grau en Medicina tindrà 90 places més aquest curs!

El Grau en Medicina tindrà 90 places més aquest curs!

Si ets d’aquelles persones que té una vocació claríssima de ser metge, segur que el teu major objectiu és entrar al Grau en Medicina! També estem segurs que saps que no és fàcil, ja que la nota de tall sol ser força alta. Però tenim una bona notícia: aquest curs, el Grau en Medicina tindrà 90 places més!

Més possibilitats d’accedir al Grau en Medicina

Aquest proper setembre, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya començarà a impartir també el Grau en Medicina i oferirà 90 places. Sumant-se a les que ja hi havia d’universitats públiques i privades de Catalunya, hi haurà un total de gairebé 1.140 places!

Com serà el Grau en Medicina de la UVic-UCC?

 • Formarà metges de Medicina general amb una important visió de la medicina integral i comunitària
 • L’aprenentatge estarà molt centrat en els casos clínics, la simulació, les pràctiques clíniques i el treball cooperatiu, fent que la part més pràctica estigui integrada des de primer curs
 • Serà molt innovador, incloent les últimes tecnologies com una taula Sectra, que permet als alumnes fer diseccions i estudiar el cos humà de manera digital!
 • Les llengües d’impartició seran el català, el castellà i l’anglès, fent així que els i les alumnes siguin molt més internacionals
 • El pla d’estudis posarà molt èmfasi en formar metges amb una perspectica molt humanística i social per aconseguir que siguin més competents, compromesos, conscients i compassius amb els pacients i les seves famílies

Ara ja saps que tens més possibilitats de convertir-te en el metge o la metgessa que vols ser i, a més, d’una manera molt innovadora! Que hi hagi sort a la Preinscripció Universitària!

INFORMACIÓ

Si vols accedir al Grau en Medicina de la UVic-UCC, la podràs incloure al teu llistat de preferències de la Preinscripció Universitària d’Accesnet. Demana’ls més informació! Et queda algun dubte sobre el Grau? També pots contactar amb nosaltres!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

 • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
 • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
 • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
 • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
 • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
 • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.