NOTÍCIES

Vine a la Sessió de Preparació de les PAP de Mestres de setembre!

Categoria
Vine a la Sessió de Preparació de les PAP de Mestres de setembre!

No has aprovat les PAP de Mestres de la convocatòria de juny? O és que te n’examinaràs al setembre? Sigui quin sigui el teu cas, tenim una molt bona notícia: tornem a oferir la Sessió de Preparació de les PAP de Mestres, que organitzem amb la UVic!

 

Com i quan serà la Sessió de preparació de les PAP de Mestres?

Com van ser les últimes Sessions de les PAP?

Ja fa 4 cursos que impartim aquestes classes per ajudar-vos a aprovar les PAP i sabem perfectament què us preocupa! De l’última edició en vam fer un vídeo en el qual us demanem la vostra opinió sobre la nova PAP de Mestres i com us van ajudar les nostres classes.

  • Dimarts 11 de juliol, de 9.30h a 14.00h
  • La 1a part de les Sessions la dedicaràs a l’examen de “Competència comunicativa i raonament crític” i la 2a al de “Competència logicomatemàtica”
  • El professorat de la UVic et donarà eines per estudiar a casa, t’ajudarà a veure els teus punts dèbils i com reforçar-los i també practicaràs amb exercicis reals de les PAP!

No ho dubtis i inscriu-t’hi: t’asseguraràs l’aprovat!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

 • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
 • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
 • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
 • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
 • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
 • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.