Notícies relacionades amb Preinscripció

Com han de ser els periodistes en 4 punts!

Has pensat estudiar periodisme però vols tenir alguna pista per estirar del fil? Et parlem d’un clàssic i mestre de la professió: Ryszard Kapuscinski. Per als periodistes en actiu i pels estudiants, el reporter i escriptor és un mite i un exemple a seguir. A través dels seus articles i reportatges publicats en llibres o a grans capçaleres com The New York Times ens va ensenyar que el periodisme hauria de ser així: 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.