covid19

           Llegeix més
T'expliquem com seran (possiblement) els exàmens de Selectivitat del 2023!
           Llegeix més
Vols entrar a Medicina, Veterinària o Biomedicina però la nota de tall és massa alta? Et diem quines altres opcions tens i quines són les notes de tall més baixes!
           Llegeix més
Les universitats catalanes inicien cribatges massius per trobar casos positius de Covid-19. Si estudies a un centre universitari, informa't de quan pots fer-te el test!
           Llegeix més
La Marató de TV3 d'aquest any és per un tema que ens toca a tots i a totes: la Covid-19! Les universitats també hi col·laboren amb activitats solidàries!
           Llegeix més
T'agradaria estudiar Biotecnologia? Doncs així t'interessarà saber què ha fet aquesta disciplina per parar la Covid-19!
           Llegeix més
Per què van pujar tant les notes de tall del 2020? T'expliquem els motius i què hauries de fer aquest curs perquè no t'agafi desprevingut/da!
           Llegeix més
Algunes persones ho veuen tan negatiu que no saben si aprovaran la Sele i d'altres creuen que estudiar des de casa afavoreix l'educació del futur. Què en penses tu?
           Llegeix més
Entre altres canvis, s'ha aprovat que repetir curs serà "excepcional" i que l'alumnat haurà de fer un 50% de les classes de forma presencial.
           Llegeix més
L'estat d'alarma torna a modificar la Selectivitat 2020: aquest any, durarà 4 dies! A més, ja tenim les dates de les PAP!
           Llegeix més
Participa en aquesta iniciativa per trobar una vacuna el més aviat possible i acabar amb aquesta pandèmia!
           Llegeix més
El confinament és més complicat del que semblava? Necessites tips per estudiar des de casa? Segueix els nostres consells?
           Llegeix més
Ets una de les persones que havia d'anar al Saló de l'Ensenyament? Tenim una alternativa! Les 12 universitats catalanes han impulsat la fira virtual UNIferia!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
14 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.